Scroll to top

A.S.K Juridisk Hus


Vi giver dig en grundig rådgivning og udarbejder dine familieretlige dokumenter.

Bagved A.S.K

Om os 

A.S.K Juridisk Hus er grundlagt og drives af Charlotte Skovfoged og Anne Bjerg Karstoft.

Vi er specialiseret inden for familieret og har flere års erfaring med rådgivning og udarbejdelse af familieretlige dokumenter. Vores erhvervserfaring er opbygget gennem ansættelser ved advokatkontorer, juridiske virksomheder og organisationer i Danmark, Sydafrika og New York. Vi er uddannet jurister fra henholdsvis Aalborg Universitet og Aarhus Universitet.

 

Ambition

Vores ambition er at skabe tryghed og forudsigelighed for danskerne – både igennem processen hos os, og når de familieretlige dokumenter finder anvendelse. Det gør vi ved at møde vores klienter i øjenhøjde med nærhed og engagement, og udarbejde juridisk stærke og sikre dokumenter.

A.S.K. Juridisk Hus yder gratis juridisk rådgivning. Som kunde kan du altid ringe for en uforpligtende samtale – du betaler først, når du bestiller en af vores produkter.

Vores værdier

Stærk faglighed
– Vi sikrer, at du får et juridisk stærkt og korrekt dokument.

Det afgørende for A.S.K Juridisk Hus er vores stærke faglighed. Det er vigtigt for os at udarbejde korrekte og gennemarbejdede familieretlige dokumenter, der sikrer dig.


Dit behov er i fokus
– Du er i fokus hele vejen igennem processen.

Vi lægger afgørende vægt på, at tilrettelægge en proces der imødekommer den enkelte klients ønsker. Hos A.S.K Juridisk Hus får du et skræddersyet juridisk dokument, der passer til netop dine behov.


Nærvær og tryghed
– Vi møder dig i øjenhøjde og gør processen let forståelig. Vi følger dig helt til dørs.

Hos os handler en god proces ikke alene om juraen. Hos A.S.K Juridisk Hus mener vi, at det er vigtig, vores klienter føler tryghed og nærvær gennem hele processen.

A.S.K Juridisk Hus

Holdet bag A.S.K Juridisk Hus

Charlotte Skovfoged

Charlotte har gennem frivilligt arbejde og ansættelser hjulpet flere hundrede danskere og deres familier med juridiske problemstillinger. Charlotte har stor erfaring med rådgivning indenfor testamenter.
”Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at skabe tryghed i deres liv,,.

Charlotte Skovfoged

Cand.jur.
cs@askhuset.dk
+45 5353 2000

Anne Bjerg Karstoft

Annes erhvervserfaring inden for det familieretlige område spænder fra nationale til internationale virksomheder, hvor hun har opnået flere års erfaring med udarbejdelse af familieretlige dokumenter. Anne er særligt specialiseret I rådgivning inden for ægtepagter.
”Det er min passion at udarbejde kvalitetsfyldte juridiske dokumenter, som skaber tryghed for mine klienter igennem hele livet,,.

Anne Bjerg Karstoft

Cand.jur.
abk@askhuset.dk
+45 5353 0404