A.S.K Juridisk Hus

VI YDER PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG
UDARBEJDER DINE FAMILIE- OG ARVERETLIGE DOKUMENTER.

Bag om A.S.K Juridisk Hus

Om os

A.S.K Juridisk Hus blev grundlagt i 2018.

Vi er specialiseret inden for familie- og arveret og har mange års erfaring med rådgivning og udarbejdelse af familie- og arveretlige dokumenter til danskerne. 

Vores ambition er at skabe tryghed og forudsigelighed for danskerne – både igennem processen hos os, og når de familie- og arveretlige dokumenter finder anvendelse. Det gør vi ved at møde vores klienter i øjenhøjde med nærhed og engagement, og udarbejde juridisk stærke og sikre dokumenter.

A.S.K. Juridisk Hus yder gratis juridisk rådgivning. Du kan altid ringe for en uforpligtende samtale om din situation – du betaler først, når du bestiller en af vores ydelser.

Stærk faglighed

– Vi sikrer, at du får et juridisk stærkt og korrekt dokument.

Det afgørende for A.S.K Juridisk Hus er vores stærke faglighed. Det er vigtigt for os at udarbejde korrekte og gennemarbejdede familieretlige dokumenter, der sikrer dig.

Dit behov er i fokus

– Du er i fokus hele vejen igennem processen.

Vi lægger afgørende vægt på, at tilrettelægge en proces der imødekommer den enkelte klients ønsker. Hos A.S.K Juridisk Hus får du et skræddersyet juridisk dokument, der passer til netop dine behov.

Nærvær og tryghed

– Vi møder dig i øjenhøjde og gør processen let forståelig. Vi følger dig helt til dørs.

Hos os handler en god proces ikke alene om juraen. Hos A.S.K Juridisk Hus mener vi, at det er vigtig, vores klienter føler tryghed og nærvær gennem hele processen.

Du finder os her:

Lyngby Hovedgade 10c, 2800 Kongens Lyngby

Frederiksborggade 15, 2. th., 1358 København