Har du sørget for at sikre dig selv og din familie?

VI GIVER DIG EN GRUNDIG RÅDGIVNING OG UDARBEJDER DINE FAMILIERETLIGE DOKUMENTER.

Er du og din partner ikke gift, så arver I intet efter hinanden – uanset om I har børn og uanset hvor længe I har boet sammen.

Er I økonomisk afhængige af hinanden, fx ved at eje bolig sammen eller har børn sammen? Det kan få stor betydning for den længstlevendes mulighed for at blive i boligen og forsørge børnene, hvis den ene af jer går bort.

Med et testamente kan I sikre jeres familie. Det er faktisk muligt at sikre hinanden så godt, at I vil være bedre stillet end hvis I bare var gift. I testamentet kan I bestemme, at den længstlevende skal arve mest muligt efter førstafdøde. Den længstlevende vil dermed have bedre mulighed for at blive i boligen og forsøge eventuelle børn.

Nedenfor kan du se hvordan du står uden et testamente og hvor godt du kan stå med et testamente.

Testamentet kan fremtidssikres så det også tager højde for og sikrer jer bedst muligt, hvis I senere bliver gift eller får flere børn.

Det er hverken dyrt eller besværligt at få udarbejdet testamente. Vi hos A.S.K juridisk Hus kan hjælpe jer let, trygt og ukompliceret igennem processen med personlig og kompetent juridisk rådgivning.

Med koden ´Simone20´ får I 20 % på alle vores ydelser. I kan således få et komplet testamente, inkl. børnetestamente til kun kr. 2.396 inkl. moms.

Skriv dig op her til en uforpligtende samtale, så ringer vi dig op

Du kan også ringe til os på +45 5353 9090 eller send en mail på kontakt@askhuset.dk.

Charlotte Skovfoged

Anne Bjerg-Bjerring